Σύνδεση

Αναβαθμίστε την Επιχείρηση σας.

Αυξήστε τα έσοδά σας, μειώστε το κόστος λειτουργίας, διευκολύνετε το προσωπικό σας και βελτιώστε την εμπειρία των πελατών σας.
fixmyride.gr mobile

Μεταβείτε στην Ψηφιακή Νέα Εποχή

Εξερευνήστε την πλατφόρμα και επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρει.

Κρατήσεις μέσω Διαδικτύου

Προσφέρετε στο κοινό σας γρήγορες ηλεκτρονικές κρατήσεις με αμέτρητες δυνατότητες.

Νέοι Πελάτες

Βελτιώστε την διαδικτυακή σας παρουσία και διευρύνετε το κοινό σας χωρίς μεγάλες επενδύσεις.

0% Προμήθεια

Δέκα κρατήσεις, χιλιάδες κρατήσεις, το ίδιο μικρό κόστος που επιλέξατε για το συνδρομητικό πακέτο σας.

Μεγιστοποιείστε τα Κέρδη σας

Πολλαπλασιάστε τα έσοδά σας και μειώστε τις δαπάνες προσωπικού χρησιμοποιώντας αυτοματισμούς.

Όχι άλλα No-show!

Εξασφαλίστε την παρουσία των πελατών σας επιτρέποντας προπληρωμένες κρατήσεις και συνεχείς υπενθυμίσεις.

Δωρεάν Μάρκετινγκ

Μεγιστοποιήστε των αριθμό των κρατήσεων με διαφημίσεις σε Google, Facebook και Instagram που διαχειριζόμαστε εμείς.

Αναλυτικές πληροφορίες

Κλείσιμο ραντεβού

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία 📅, την υπηρεσία 💰 και να στείλουν αίτημα στο κατάστημα για κράτηση.
Μόλις το κατάστημα αποδεχτεί το αίτημα ο χρήστης ενημερώνεται αυτόματα για την ολοκλήρωση του αιτήματος του.
Ο οικοδεσπότης μπορεί να διαχειριστεί το ημερολόγιο διαθεσιμότητας των ραντεβού, να ορίσει την κανονική τιμή ανά διανυκτέρευση, την τιμή του Σαββατοκύριακου ή ακόμη και να ορίσει προσαρμοσμένη τιμή για οποιαδήποτε ημέρα θέλει.

Υπηρεσίες

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κράτηση θέσεων σε οποιδήποτε κατάστημα επιθυμούν🧔 κ.λπ. Μπορούν να επιλέξουν ημερομηνία και ωράριο ή συγκεκριμένη ώρα ⏲️ εάν δεν έχουν οριστεί ωράρια - σε αυτή την περίπτωση ο επιλογέας ώρας θα εμφανίζεται στο widget κρατήσεων αντί για ωράρια και οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις μόνο σε εύρος ωρών λειτουργίας.
Ο ιδιοκτήτης της καταχώρισης μπορεί να ορίσει χρέωση κράτησης, ώστε οι χρήστες να χρεώνονται επίσης για την κράτηση. Μπορεί επίσης να ρυθμίσει τον μέγιστο αριθμό επισκεπτών ανά κράτηση και τις επιπλέον πληρωμένες υπηρεσίες.

Πίνακας ελέγχου χρήστη ⚙️

Το FixMyRide.gr διαθέτει φιλικό προς το χρήστη μπροστινό ταμπλό, όπου μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τις καταχωρήσεις, τις κρατήσεις, τα πακέτα, τις λεπτομέρειες του προφίλ και τα ιδιωτικά μηνύματα.Η σελίδα Στατιστικά 📈 περιλαμβάνει ένα σωρό έξυπνα γραφήματα και δεδομένα για να δείξετε στους πελάτες σας πόσες επισκέψεις δέχονται οι καταχωρήσεις τους.ή.

Τα κέρδη σας σε Αριθμούς

Τι μπορεί να κάνει το FixMyRide.gr για την επιχείρησή σας; Ας εξερευνήσουμε ορισμένους αριθμούς που κερδίζει ο μέσος συνεργάτης μας από την πλατφόρμα.

Μηνιαίοι επισκέπτες στην σελίδας σας
0 +
Μηνιαίες περικοπές δαπανών με χρήση αυτοματισμού
0 € +
Περισσότεροι πελάτες
0 % +

X7

Κέρδος συγκριτικά με την τιμή συνδρομής

Ευκολία και Ευελιξία

Η ικανοποίησή σας σημαίνει τα πάντα για εμάς. Το FixMyRide.gr είναι χτισμένο με μια σύγχρονη πελατο-κεντρική προσέγγιση. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας και να διευκολύνουμε την καθημερινή τους εργασία.

Δωρεάν Εγγραφή Επιχείρησης

Προσθέστε ή διεκδικήστε την καταχώρισή της επιχείρησης σας εντελώς δωρεάν.
Συμπληρώστε τα στοιχεία της επιχείρησής σας, ανεβάστε φωτογραφίες, ορίστε τις ώρες κράτησης και διαχειριστείτε τα κουπόνια.

Επιλέξτε την Συνδρομή σας

Εξερευνήστε τις επιλογές πακέτων και αγοράστε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.
100% Εγγυημένη Ικανοποίηση. Θα επωφεληθείτε από το FixMyRide.gr αλλιώς σας επιστρέφουμε τα χρήματα.

Αποδοχή Κρατήσεων - Ραντεβου

Εγκρίνετε νέες κρατήσεις και καλωσορίστε τους πελάτες σας στην επίσκεψη τους!
Εσείς και ο πελάτης σας ενημερώνεστε συνεχώς με e-mail και SMS. Συγχρονίσετε τις κρατήσεις σας με το Google Clendar

Συνδρομές

Ευέλικτα πακέτα για όλες τις ανάγκες σας. Λάβετε όσες κρατήσεις θέλετε με μηδενική προμήθεια, διευρύνετε το πελατολόγιο σας με διαδικτυακές διαφημίσεις και μεγιστοποιήστε το κέρδος σας πωλώντας online. Επιλέξτε το συνδρομητικό πακέτο που σας ταιριάζει και απογειώσετε την επιχείρησή σας.

Προβολή επιχείρησης σας!

Μηνιαία Συνδρομή

6,65 €

Εμφάνιση στον κατάλογο επιχειρήσεων
Κουπόνια και Εκπτώσεις
24/7 Υποστήριξη

Διαφημιστείτε στο FixMyRide, Δυνατότητα χρήσης πλατφόρμας ραντεβού και premium δυνατοτήτων!

Μηνιαία Συνδρομή

11,65 €

Χρήση Πλατφόρμας Ραντεβού

Κουπόνια & Εκπτώσεις

Εξειδικευμένη Ομάδα για Υποστήριξη

Κριτικές

Καλύτερα Αποτελέσματα αναζήτησης

Σύνδεση Social Media Επιχείρησης

Προτεινόμενο στα Αποτελέσματα Αναζήτησης

Κατάλληλο για όλες τις Επιχειρήσεις.

Εάν η επιχείρησή σας λειτουργεί με οποιοδήποτε είδος κρατήσεων ή ραντεβού, τότε μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε την ευέλικτη πλατφόρμα μας για να υιοθετήσετε τη γρήγορη και αυτοματοποιημένη online διαχείριση κρατήσεων.

Συνεργεία Αυτοκινήτων

Κατάστηματα επισκευής αυτοκινήτων, Συνεργείο αυτοκινήτων, Βουλκανιζατέρ ,Επισκευής τζαμιών-παρμπρίζ αυτοκινήτων…

Συνεργεία Μοτοσυκλέτων

Αντιπροσωπείες μοτοσικλετών , Καταστήματα ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσικλετών ,Καταστήματα σέρβις και επισκευής μοτοσικλετών

Υπηρεσίες Περιποίησης Οχήματος

Πλυντήρια Οχημάτων , Υπηρεσίες Detailing

Συχνές Ερωτήσεις

Το μόνο δύσκολο στη διαχείριση κρατήσεων είναι να σπαταλάτε πολύτιμες ώρες σε τηλεφωνικές κλήσεις. Το FixMyRide.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να λύσει αυτό το πρόβλημα και να συνδέσει επιχειρήσεις και πελάτες παρέχοντας την καλύτερη εμπειρία . Πραγματικά, δεν χρειάζεται να κάνετε σχεδόν τίποτα για να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις σας, ενημερώνεστε συνεχώς από SMS και e-mails ή ακόμα και με την συγχρονισμένη εφαρμογή ημερολογίου. Απλά ενημερώνεστε για τις νέες σας κρατήσεις και καλωσορίζετε τους πελάτες σας όταν σας επισκέπτονται.

Η ομάδα του FixMyRide.gr αγωνίζεται για την ικανοποίηση των συνεργατών και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για αυτό. Οι τιμές των πακέτων είναι σχεδόν μηδαμινές σε σύγκριση με τις δυνατότητες που προσφέρει. Οι αυτοματισμοί που σας παρέχει η πλατφόρμα θα σας εξοικονομήσει δεκάδες φορές την τιμή της συνδρομής και σίγουρα θα αυξήσετε τα έσοδά σας με την ενίσχυση του πελατολογίου σας. Αν ψάχνετε για πελάτες και επισκέπτες, το FixMyRide.gr είναι μια σημαντική ευκαιρία. Το premium πακέτο περιλαμβάνει διαφημίσεις σε διάφορες πλατφόρμες και Social Media που πληρώνονται από εμάς με σκοπό να διασφαλίσουμε σταθερή επισκεψιμότητα και ικανοποιητικό αριθμό κρατήσεων. Το FixMyRide.gr δεσμεύεται να σας φέρει τουλάχιστον τον αριθμό των πελατών για να καλύψει το κόστος της συνδρομής σας διαφορετικά θα έχετε τα χρήματά σας πίσω. Το 96% των συνεργατών μας κερδίζουν τουλάχιστον 7 φορές το κόστος της συνδρομής μέσω των υπηρεσιών μας.

Υψηλές τιμές συχνά συσχετίζονται με υλικά αντικείμενα στο μυαλό των ανθρώπων. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια άυλη υπηρεσία δεν έχει αξία. Αντίθετα, οι υπηρεσίες διαδικτύου και ηλεκτρονικών υπολογιστών στις μέρες μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο για κάθε είδους επιχείρηση. Μια αξιόπιστη πλατφόρμα κρατήσεων που μπορεί να σας βοηθήσει αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας προσφέροντας χρήσιμες υπηρεσίες στο προσωπικό και στους πελάτες σας είναι υψίστης σημασίας. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που απαιτούν οι καιροί μας, σε μία σχεδόν αμελητέα τιμή! Με το FixMyRide.gr η επιχείρησή σας μπορεί να κερδίζει πολλές φορές το κόστος της συνδρομής και να διευκολύνει τους πελάτες και το προσωπικό σας στη διαδικασία. Τέλος, το μεγαλύτερο μέρος του κόστους των συνδρομών Premium πηγαίνει προώθηση της σελίδας σας.

H πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την καλή εμπειρία για κινητά τηλέφωνα και όλες τις συσκευές. Είναι εύκολα προσβάσιμη από παντού κάτι που σας δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις σας από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει Browser. Desktop, laptop, smartphone, tablet, smart TV, smartwatch, οτιδήποτε. Η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών που κάνουν κράτηση προέρχονται από Google και Social Media, που κατευθύνονται απευθείας στη σελίδα της επιχείρησής σας για κράτηση χρησιμοποιώντας τον Browser του κινητού τους. Όσον αφορά την εφαρμογή για κινητά, αυτή τη στιγμή παρέχουμε Progressive Web App που αναπαράγει μια native εμπειρία εφαρμογής για κινητά και λειτουργεί 99% το ίδιο. Μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ στο αναδυόμενο παράθυρο στο κινητό ή στην επιφάνεια εργασίας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο λήψης on the γραμμή διευθύνσεων του Browser. Με ιστοσελίδα και το Progressive Web App μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα σχεδόν από οποιαδήποτε συσκευή και λειτουργεί τόσο καλά όσο μια native εφαρμογή για κινητά που περιορίζεται μόνο σε Android και iOS.

Κατά την κατασκευή του FixMyRide.gr, η βελτιστοποίηση της ασφάλειας ήταν υψίστης σημασίας για εμάς. Η ομάδα μηχανικών ασφαλείας του FixMyRide.gr μπορεί να περηφανεύεται για την δημιουργία ενός από τους ασφαλέστερους ιστοτόπους της αγοράς. Multi-Layer Firewalls, υπερσύγχρονοι Αλγόριθμοι ΑΙ και γενικά, όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας τρέχουν συνεχώς και εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την προστασία σας. Συνεργαστήκαμε επίσης μόνο με τους κορυφαίους παρόχους πυλών πληρωμών στον κόσμο για να εγγυηθούμε την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία ολοκλήρωσης πληρωμών και αγορών. Τα στοιχεία πληρωμής σας είναι κρυπτογραφημένα και δεν αποθηκεύονται ποτέ στη βάση δεδομένων μας.

Η ομάδα μας δεσμεύεται να βοηθάει τους συνεργάτες μας με κάθε πιθανό τρόπο. Παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, όλο το 24ωρο. Καλέστε μας μέσω τηλεφώνου, επικοινωνήστε με e-mails, συνομιλήστε μέσω του Messenger Chatbox κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα ή στείλτε στις σελίδες μας στα Social Media. Επικοινωνήστε με όποιον τρόπο προτιμάτε, η ομάδα μας πάντα δίνει την δέουσα προσοχή για εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή υποστήριξη σας. 24/7.
Εάν η επιχείρησή σας λαμβάνει οποιαδήποτε είδους κρατήσεων, ραντεβού ή εισητηρίων, τότε, γίνεται! Υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί κρατήσεων που παρέχονται από την ευέλικτη πλατφόρμα, όπου μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε το ιδανικό ημερολόγιο και τρόπο κρατήσεων. Επίσης, παραπάνω αναγράφονται οι τύποι επιχειρήσεων που είναι συμβατοί με την πλατφόρμα. Η συγκεκριμένη κατηγορία της επιχείρησής σας μπορεί να μην αναφέρεται εκεί, αλλά αν ταιριάζει με μία από αυτές, τότε ταιριάζει με το σύστημα κρατήσεων που προσφέρουμε. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι, μη διστάσετε να ρωτήστε την ομάδα μας!

Η ευκολία και η απλότητα πάντα στο τέλος επικρατεί. Η τεχνολογία εξυπηρετεί τις ζωές μας και οι αυτοματοποιήσεις που προσφέρει διευκολύνουν τις συνήθειες και τις δουλειές μας, σε κάθε τομέα. Όλες οι παραδοσιακές διαδικασίες της καθημερινότητας απλοποιούνται μεταβαίνοντας στην ψηφιακή εποχή. Ο άνθρωπος του σήμερα τα θέλει όλα γρήγορα και εύκολα. Το FixMyRide.gr ίσως συμβάλλει σε αυτό και “κακομαθαίνει” το μυαλό αφού μια κράτηση απαιτεί μόνο τρία κλικ. Όλοι έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση όπου για να κάνουμε μια κράτηση, πρέπει να ψάχνουμε τηλέφωνα, να καλούμε, να μην απαντούν και να ψάχνουμε αλλού για διαθεσιμότητα. Πλέον, αυτή η βαρετή και συχνά επίπονη διαδικασία, παίρνει λίγα δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με το Google Reserve, είναι περίπου 5 φορές πιο πιθανό κάποιος, αν έχει την ευκαιρία, να κλείσει online, παρά με παραδοσιακές μεθόδους. Παρέχετε στους πελάτες σας αυτό τον εύκολο τρόπο και αυξήστε το conversion rate των σελίδων σας. Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας και μειώστε τις απαιτούμενες εργατοώρες λειτουργίας της επιχείρησης σας μέσω της αυτοματοποίησης που παρέχεται από την πλατφόρμα μας.

Ο λόγος ύπαρξης μιας πλατφόρμας είναι να συνδέει ανθρώπους και να τους διευκολύνει σε έναν συγκεκριμένο σκοπό. Γιατί να επενδύσετε στην κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδας, με κόστος πολλές φορές υψηλότερο από μια συνδρομή FixMyRide.gr να αντιμετωπίζετε συνεχώς τεχνικά προβλήματα και τελικά να μην κάνουν κρατήσεις; Οι πελάτες χρησιμοποιούν μια πλατφόρμα που γνωρίζουν και εμπιστεύονται. Σύμφωνα με άλλη έρευνα του Google Reserve, το 82% των χρηστών του διαδικτύου δεν θα εμπιστευτούν έναν ιστότοπο που δεν γνωρίζουν για τις online κρατήσεις τους. Το user interface του FixMyRide.gr σχεδιάστηκε προσεκτικά για να κάνει την κράτηση μια αξιόπιστη διαδικασία και ξεκούραστη εμπειρία.

Εξαρτάται από εσάς και τον τύπο της επιχείρησής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα μόνο για απλές κρατήσεις, ή μπορείτε να προσθέσετε τις υπηρεσίες που μπορούν οι επισκέπτες να προ-πληρώσουν. Έχετε 3 επιλογές σχετικά με τις ηλεκτρονικές πληρωμές και τις υπηρεσίες επί πληρωμή.
  • Χωρίς Online Πληρωμές: Οι υπηρεσίες που έχετε προσθέσει στον τιμοκατάλογο δεν μπορούν να προπληρωθούν από τους επισκέπτες. Μπορούν απλά να επιλέξουν τις υπηρεσίες ως επιπλέον πληροφορίες της κράτησης. Παράδειγμα: Τραπέζι στην ταράτσα, τραπέζι στον 1ο όροφο.
  • Προαιρετική Online Πληρωμή: Οι χρήστες έχουν την επιλογή να πληρώσουν ηλεκτρονικά για την κράτησή τους. Έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε την παρουσία τους ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσετε τον χαμένο τζίρο από τις μη-εμφανίσεις. Εάν πληρώσουν και δεν εμφανιστούν στον χώρο σας, μπορούν να αιτηθούν refund (το Kleise.gr διαχειρίζεται όλες τις πληρωμές και επιστροφές χρημάτων, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα) ή μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας και να αλλάξουν την κράτηση. Όταν σας επισκεφθούν όμως πρέπει να έχουν το ποσό που έχουν προ-πληρώσει, διαθέσιμο για κατανάλωση στην επιχείρηση σας. Παράλληλα, επειδή η πληρωμή είναι προαιρετική, μπορούν να επιλέξουν να μην πληρώσουν καθόλου online αλλά απευθείας στον χώρο σας! Είναι στο χέρι τους. Παράδειγμα: Κούρεμα, Μανικιούρ, 1 μπουκάλι στο νυχτερινό σας κέντρο.
  • Απαιτείται Online Πληρωμή: Οι επισκέπτες σας πρέπει να πληρώσουν για να είναι έγκυρη η κράτηση. Με αυτόν τον τρόπο, για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε online κρατήσεις μόνο για προπληρωμές και να έχετε παραδοσιακές τηλεφωνικές κρατήσεις για οτιδήποτε άλλο. Παράδειγμα: Τραπέζι VIP, κάποιο event στην επιχείρησή σας κ.λπ.
Σε κάθε περίπτωση, εάν ενεργοποιήσετε τις online προπληρωμές, πρέπει να αντιμετωπίζετε όσους πελάτες πληρώνουν με εξαιρετική συμπεριφορά και μην κλονίσετε την εμπιστοσύνη τους. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να προσφέρετε την υπηρεσία που έχουν προπληρώσει, την επιλεγμένη ημερομηνία και ώρα. Σε κάθε περίπτωση, σας παρέχονται όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις και δυνατότητες για να έχετε το το κεφάλι σας ήσυχο, και τους πελάτες σας ευχαριστημένους. Μπορείτε να ορίσετε την διαθεσιμότητα για κάθε χρονική περίοδο και να εγκρίνετε μία-μία τις κρατήσεις σας, έτσι κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται με προσοχή και να μην επιβεβαιώνεται αυτόματα η κράτηση του.Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ηλεκτρονικές πληρωμές έχουν προμήθεια 8% που λαμβάνει το Kleise.gr για τον χειρισμό της πύλης πληρωμών. Όπως γνωρίζετε, από πληρωμές POS και κάρτας δεν υπάρχει τρόπος να εξαλειφθούν εντελώς οι προμήθειες πληρωμών. Οι πιο ασφαλείς και γνωστές πύλες πληρωμών όπως το PayPal (έως και 3,49% + 0,49 $ ανά συναλλαγή) έχουν μεγάλες προμήθειες. Για παράδειγμα, ένα προπληρωμένο κούρεμα 10Є με PayPal ή Stripe είναι σχεδόν ζημιογόνο για το Kleise.gr συνυπολογίζοντας την αρχική προμήθεια 8%, τα λογιστικά και τις τραπεζικές προμήθειες πληρωμής στον λογαριασμό σας. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε προπληρωμένες κρατήσεις για μεγάλες συναλλαγές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ευχαρίστως μπορούμε να συμφωνήσουμε μια χαμηλότερη προμήθεια που είναι δίκαιη και για τα δύο μέρη. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε μια επιπλέον χρέωση κράτησης στους πελάτες σας (πχ κούρεμα 10€ + 1€), αν και δεν συνίσταται. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε να μην χρησιμοποιείτε διαδικτυακές πληρωμές, εξαρτάται από εσάς!

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από προπληρωμένες κρατήσεις, και παράλληλα η επιχείρηση και οι πελάτες σας να μπορούν να επωφεληθούν. Προσφέρουμε ορισμένα παραδείγματα όπου ορισμένοι από τους συνεργάτες μας χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ανάλογα με την επιχείρησή τους.

Nightclubs/Bars: Προσφέρετε Standard/Premium φιάλη και κανονικό/VIP τραπέζι σε διαφορετικές τιμές, με τη δυνατότητα Προαιρετικών Προπληρωμών ενεργοποιημένη. Ορισμένοι προσφέρουν εκπτώσεις για προπληρωμένες κρατήσεις προκειμένου να αποφευχθεί η μη εμφάνιση και τα χαμένα έσοδα. Άλλα μαγαζιά αφήνουν ένα μήνυμα στην επιβεβαίωση κράτησης “Μπορείτε να προπληρώσετε για την κράτησή σας για να προσπεράσετε την ουρά”. Άλλοι έχουν ενεργοποιήσει την επιλογή Απαιτείται Online Πληρωμή με Ελάχιστη Κατανάλωση για κάθε τραπέζι (χωρίς συγκεκριμένη υπηρεσία) όπου πιστώνεται αυτό το ποσό στο τραπέζι τους για κατανάλωση.

Εστιατόρια: Κάποια εστιατόρια έχουν προσθέσει το μενού τους και επιτρέπουν στους επισκέπτες να κάνουν κράτηση και προαιρετικά να πληρώσουν για τα πιάτα. Προσφέρουν προετοιμασία του γεύματός τους πριν από την ώρα της κράτησης, οπότε όταν οι επισκέπτες καταφθάνουν στο μαγαζί για φαγητό, τα πιάτα τους είναι ήδη έτοιμα και σερβίρονται γρήγορα. Πολλοί επισκέπτες χρησιμοποιούν αυτήν την προσφορά! Η συμβουλή μας πάντως, είναι προτιμότερο να προσφέρετε πιο ευέλικτες υπηρεσίες, ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και λάθη στη συνεννόηση, αλλά εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα με τόσο δημιουργικούς τρόπους, πρέπει να είστε υπεύθυνοι και να προσφέρετε τις υπηρεσίες που έχουν πληρώσει οι επισκέπτες σας.

Κουρεία/Υπηρεσίες Ομορφιάς: Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν προσθέσει τις υπηρεσίες και τις τιμές τους έχοντας ενεργοποιήσει την Προαιρετική Online Πληρωμή: Αυτές οι επιχειρήσεων δυστυχώς μάχονται με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μη-εμφάνισης των πελατών με παραδοσιακές μεθόδους κράτησης και με μεγάλο κόστος απώλειας εσόδων. Τώρα, μπορούν να εξασφαλίσουν κέρδη για κάθε κράτηση και εάν οι πελάτες δεν εμφανιστούν, μπορούν να αλλάξουν την κράτησή τους σε άλλη ημερομηνία. Με αυτόν τον τρόπο, η μη-εμφάνιση του πελάτη σχεδόν εξαλείφεται (καθώς έχει ήδη πληρώσει) και αν συμβεί, η επιχείρησή σας δεν έχει χάσει κέρδη αφού ο πελάτης έχει ήδη πληρώσει, και απλά θα αλλάξει την κράτηση του σε νέα ώρα που βολεύει και τελικά θα σας επισκεφθεί!

Επιχειρήσεις Δραστηριοτήτων: Επιχειρήσεις όπως Μπόουλινγκ, Μπιλιάρδο, Escape Rooms, γήπεδα, πίστες, συνήθως προσφέρουν πολύ συγκεκριμένες υπηρεσίες, οπότε μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν τις online κρατήσεις με πληρωμές. Αντί να περιμένετε τους πελάτες σας που έχουν κάνει κράτηση και μπορεί τελικά να μην εμφανίζονται, μπορείτε να του προσφέρετε μια καλή προσφορά για προπληρωμή.

Εκδηλώσεις: Διαμορφώστε εύκολα τις υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων σας, με Απαιτούμενη Online Πληρωμή. Έτσι μπορείτε πανεύκολα να προσφέρετε προπληρωμένη κράτηση για τις εκδηλώσεις σας!

Περισσότεροι Τρόποι: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις online πληρωμές με πολύ δημιουργικούς τρόπους που θεωρείτε ότι θα καλύψουν τα κενά με τα οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα η επιχείρησή σας. Το ευέλικτο και έξυπνο σύστημα κρατήσεων μας, μπορεί να σας εξοπλίζει για να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα, οικονομικότατα και χωρίς κόπο!

Όταν χρησιμοποιείτε τις διαδικτυακές πληρωμές του FixMyRide.gr, η διαδικασία είναι η εξής:

  1. Επισκέπτης πληρώνει online μέσω των παρόχων πληρωμών μας και οι εισπράξεις οδηγούνται σε λογαριασμούς μας.
  2. Ο επισκέπτης λαμβάνει email επιβεβαίωσης πληρωμής κράτησης με Απόδειξη Είσπραξης.
  3. Ο επισκέπτης έρχεται στο χώρο σας για την κράτηση του με το ποσό που πλήρωσε online διαθέσιμο για να ξοδέψει. Πρέπει να παρέχετε στον πελάτη την κανονική απόδειξη που θα δίνατε σαν να πληρώνει κατευθείαν σε εσάς.
  4. Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, μπορείτε να Ζητήστε την Είσπραξη των ποσών που έχουν πληρώσει οι επισκέπτες σας, στη σελίδα Έσοδα και το FixMyRide.gr θα σας μεταφέρει όλο το ποσό των εισπράξεων μείον την προμήθεια στον Τραπεζικό σας Λογαριασμό, το PayPal, τον λογαριασμό Revolut ή με άλλο τρόπο που έχετε δηλώσει.
  5. Ταυτόχρονα θα λάβετε email με Τιμολόγιο για τις υπηρεσίες μας, με το ποσό της προμήθειας της συνολικής είσπραξης που ζητήσατε.

Αυτή είναι η νόμιμη διαδικασία Είσπραξης Πληρωμών και το FixMyRide.gr την τηρεί.

Αυτή η διαδικασία απαιτείται για τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Εάν οι επισκέπτες σας δεν πληρώσουν διαδικτυακά, το FixMyRide.gr δεν θα λάβει μέρος σε καμία είσπραξη, πληρωμή, η λογιστική υποχρέωση, δηλαδή λειτουργεί μόνο ως διαμεσολαβητής των επισκεπτών σας και της επιχείρησή σας για την διαδικασία της κράτησης. Το FixMyRide.gr δεν μοιράζεται δεδομένα κρατήσεων εκτός από τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Όλοι οι συνεργάτες έχουν πρόσβαση στο εύχρηστο πίνακα ελέγχου, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε τα πάντα. Υπάρχουν οι λειτουργίες: ΔιακοπήΑκύρωσηΕπανενεργοποιήσηΑναβάθμιση ή Ανανέωση για τα πακέτα συνδρομής σας ανά πάσα στιγμή που επισκέπτεστε τη Σελίδα Συνδρομών στον πίνακα ελέγχου σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και να διαχειριστείτε νέους τρόπους πληρωμής εύκολα και γρήγορα. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με συνδρομές, τρόπους πληρωμής ή με οτιδήποτε άλλο μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

Όλες οι κρατήσεις και το ημερολόγιό σας μπορούν να συγχρονιστούν με διάφορες εφαρμογές ημερολογίου και άλλες πλατφόρμες κρατήσεων. Μπορείτε να λαμβάνετε κρατήσεις μέσω του FixMyRide.gr και αυτόματα το  ή το iCalendar τις εισάγει, ενημερώνει το ημερολόγιο και σας ενημερώνει διαρκώς. Ταυτόχρονα, μπορείτε να λαμβάνετε μια κράτηση μέσω άλλης πλατφόρμας όπως       , το FixMyRide.gr θα ενημερωθεί αμέσως και οι θέσεις κράτησης θα αλλάξουν ανάλογα. Ο συγχρονισμός γίνεται με όλες τις εφαρμογές η πλατφόρμες που χρησιμοποιούν αρχεία .ical, .ics, .ifb ή .icalendar.

Και τώρα, τι;

Υπέροχα πράγματα αναμένουν την επιχείρησή σας.
Τώρα
Προσθέστε την Επιχείρησή σας!
Συνδέστε την καταχώρισή σας με τον λογαριασμό σας εάν υπάρχει ήδη ή εγγράψτε την εσείς εύκολα. Χρειάζονται μόνο 5 λεπτά! Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε άμεσα.
Επόμενα λεπτά
Η Καταχώρηση γίνεται αποδεκτή
Ελέγχουμε την εγγραφή σας και την επικυρώνουμε. Η καταχώρισή σας δημοσιεύεται και είναι διαθέσιμη στο κοινό!
Έπειτα
Προώθηση
Καλό θα ήταν να μοιραστείτε τη σελίδα σας και να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να κάνουν κράτηση.
Με πακέτο Premium διαμορφώνουμε τη διαφημιστική σας καμπάνια και εξασφαλίζουμε ικανοποιητική επισκεψιμότητα.
Ημέρα 1
Πρώτη Κράτηση!
Συγχαρητήρια! Έχετε τον πρώτο σας πελάτη στην πλατφόρμα. Τώρα είστε έτοιμοι να κυριαρχήσετε στη νέα εποχή!
Πρώτος Μήνας
Πλήρης Μετατροπή σε Ηλεκτρονικές Κρατήσεις.
Τώρα που έχετε βιώσει την αναβαθμισμένη εμπειρία ηλεκτρονικών κρατήσεων, είστε έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο. Πλέον, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε πλήρως τις κρατήσεις της επιχείρησής σας και να παραπέμπετε όλους τους ενδιαφερόμενους σε κράτηση μέσω της σελίδας σας, εξαλείφοντας περιττά κόστη και άσκοπες εργατοώρες.
Επόμενοι Μήνες
Υπερισχύστε!
Καταφέρατε να υιοθετήσετε νωρίς το μέλλον και τώρα η επιχείρησή σας βιώνει τα οφέλη. Ο ανταγωνισμός σας έχει μείνει πίσω καθώς οι πελάτες τους προσελκύονται πλέον από εσάς. Περισσότερες κρατήσεις σημαίνουν καλύτερη κατάταξη, καλύτερη κατάταξη σημαίνει περισσότερες κρατήσεις. Δεν σας σταματάει τίποτα!
Ποτέ
Δεν θα Μετανιώσετε
Φυσικά, είστε ελεύθεροι να αποχωρίσετε όποτε θέλετε. Μπορείτε να ακυρώσετε ή να αναστείλετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή χωρίς κανένα κόστος!

Δοκιμάστε την Πλατφόρμα!

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τώρα σε δοκιμαστικές καταχωρήσεις, για να βιώσετε την εμπειρία της εύκολης ηλεκτρονικής κράτησης. Αυτή είναι λοιπόν η απλή και ευχάριστη διαδικασία της κράτησης που θα υφίστανται οι πελάτες σας. Έπειτα, συνδεθείτε στον demo λογαριασμό Ιδιοκτήτη για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα στην διαχείριση των ηλεκτρονικών κρατήσεων σας.

Συνδεθείτε και δοκιμάστε έναν Λογαριασμό Ιδιοκτήτη!   

Username: demo  Κωδικός: fixmyride